Saturday, April 2, 2011

Barbati femei

Sa va pun o intrebare: Cand va simtiti cel mai relaxati?
Barbatii se simt cel mai relaxati singuri, ca asta e natura lor, femeile pe de alta parte se simt cel mai relaxate in prezenta iubitului, celui ales, unicului, cum vreti sa ii ziceti; Cel care cu o singura privire le alunga orice frica, temere si indoiala; simt instinctiv nevoia sa il simta aproape, sa se invaluie in jurul lui ca o mantie. As putea sa le corelez fara sa par foarte misogin unor paraziti in relatie de simbioza; Am trecut trecem si vom trece si noi prin perioade de frig si o sa cautam o mantie dar la finalul serii o sa revenim la acelasi stadiu de singuratate. Un barbat adevarat trebuie sa caute singur o solutie, sa dovedeasca singur obstacolele; Nu inseamna ca noi nu ne bazam pe prieteni sau ca suntem "lupi singuratici" nu am ideei preconcepute amoroase de genul, doar ca decizia finala iti apartine. O femeie o sa caute intotdeauna adapostul si linistea oferite de un barbat.
Si totusi am zis ca femeia e parazitul fara sa ofer un argument, deci care e rationalizarea?
Nu stau in fiecare zi sa ma gandesc la asta, e deja o teorie bine inradacinata dar ma gadila din cand in cand idei.  Explicatia e destul de simpla, barbatul prin natura are privilegiul de a fute nu de a fi futut, de a completa nu de a fi completat, de a umple si nu invers, ati inteles ideea, pe aceste 2 tipuri de actiuni se bazeaza indubitabil o relatie de subjugare si supunere, stapan si servitor, raidboss si minion cum vreti voi. Din aceasta cauza femeile dezvolta de mici un orgoliu imens bazat pe negare, se zbat in fiecare zi sa se impuna, sa isi dovedeasca calitatile. De ce credeti ca in general sunt mult mai multe grupuri/cluburi de femei decat de barbati? Raspunsul e acelasi, au nevoie sa se razvrateasca impotriva stapanului, sa il detroneze, e un sentiment innascut si majoritatea actioneaza pe el inconstient.
Femeile sunt de pe venus parca si barbatii de pe marte nu? as prefera sa zic ca barbatii sunt de pe pamant si femeile de pe luna. Din tot ce am scris pana acum ar denota ca nu am respect pentru femei, sau ca nu le recunosc calitatile, departe de mine; sunt un misogin, toti suntem, daca nu esti atunci nu esti barbat; o casnicie are mai multe sanse sa se destrame sub "conducerea" unei femei fata de a unui barbat. Femeile sunt necesare, si in modul in care am fost creati nu am putea exista fara ele si viceversa. De asta am sa stresez ca e o situatie de simbioza, fiecare parte is aduce contributia intr-o relatie.
Si totusi sa nu le zici niciodata ca sunt necesare. De ce? E spre binele lor. Le oferi o putere de decizie, care nu or sa stie sa o foloseasca, or sa o interpreteze gresit crezand ca pot atinge acelasi pamant ca si tine, devenind in proces un lider al rebelelor (club/grup); se pot vedea efectele cel mai bine la fetele bune de pula de 14-18-20 de ani care  fiind  laudate des de papitoi fara directie ating noi limite de aroganta si dezgust fata de ceilalti. In momentul in care or sa fie futute si aruncate or sa cada atat de greu incat or sa isi rupa orice fel de incredere de sine(nascundu-se astfel prostituate de lux pentru papitoii care le-au laudat in liceu).
Am sa finantez cu sarm si dedicare o campanie de prevenire a curvelor in general. Va sfatuiesc sa faceti la fel, futeti-le de cand sunt mici, fara sa va prinde-ti in mrejele izdei si terminati relatia cat mai succint si rapid. Astel le protejati cand or sa fie mari. Ganditi-va la actiune ca la un vaccin, eu va urez mult succes.

No comments:

Post a Comment